array(0) { }
Новое место: ЦирульниК Barbershop - Новости

Назад

Новое место: ЦирульниК Barbershop

24.10.2016

На улице Шота Руставели, 33а открылся новый barber shop «ЦирульниК»: широкий ассортимент услуг, безлимитная выпивка и игровые консоли. Разбираемся, как лежит путь к голове мужчины и чем «ЦирульниК» отличается от других барбершопов.

Мы пообщались с его основателем Андреем Остапчуком о школе барберов, королевском бритье и клиентах-звездах, а также протестировали несколько услуг.

Андрей Остапчук, основатель ЦирульниК Barbershop

Ще коли ми відкривали барбершоп в Броварах, то розуміли, що запускатимемо його і в Києві. Це приміщення дуже просторе – спеціально шукали таке, щоб надавати тут не лише послуги барбершопу, але й відкрити кабінет чоловічого манікюру/ педикюру, мануальних послуг, школу барберів. Що стосується останньої, то ми брали учнів з самого початку своєї роботи, виховували спеціалістів для себе. Але останнім часом бажаючих стало так багато, що вирішили разом з Ростиславом Остролуцьким, одним із перших барберів у Києві, відкривати окрему школу, де також навчатимуть голінню і моделюванню бороди. Принципово не беремо жінок, але обіцяю навчити дружин своїх клієнтів правильно голити їх удома. Опанувати це можна за 3 дні.

Виготовляємо свою чоловічу косметику – для гоління, догляду за бородою, різні види мила. Після того, як кілька років тому стрімко виріс курс долара, купувати професійну західну косметику стало набагато дорожче і не всі виявились до цього готові. Якось дуже затримували поставку гелю і один із барберів заради експерименту вирішив виготовити його самостійно. Ми були здивовані результатом, бо його косметика за якостями не відрізнялась від американської. Тож було вирішено розширити асортимент. Зараз цими засобами користуємося не лише ми – їх часто купують клієнти з Києва та замовляють із інших міст України.

Звісно, що найбільшим попитом у нас користуються стрижки. Потім – моделювання бороди, королівське гоління і укладка. Наприклад, королівське гоління відрізняється від звичайного тим, що триває майже годину і включає розпарювання шкіри водою та маслом. Піна для такої процедури повинна бути лише на водній основі і збиватися у крем спеціальним помазком із шерсті високогірного срібного барсука, бо лише вона від природи абсолютно гігієнічна.

Барберські стрижки повністю відрізняються від салонних або перукарських: формами, якістю виконання, тривалістю носіння. У салонах, зазвичай, майстри-зірки, ми ж намагаємось робити зірками своїх клієнтів: щоб чоловік просто йшов по вулиці у своїх справах, а виглядав так, наче щойно з фотосесії. Наприклад, стрижки не виконуються ножицями – лише машинками різних типів та у різних техніках.

Также мы расспросили о текущих тенденциях Ростислава Остролуцкого, одного из первых барберов в Киеве, которому и поручили на стрижку нашего друга Андрея, для которого этот поход в барбершоп оказался первым в жизни.

Сейчас в тренде не очень короткие и не очень грубые переходы, максимально плавные линии в прическе, больше текстуры: когда видно, что та же челка распадается на несколько прядей. Также в моде отросшее каре, волосы по плечи.

Андрей: Понравилось то, что мастер сразу определил, какая стрижка мне подходит по форме головы и ничего не нужно было объяснять. Когда я был помладше и приходил в парикмахерскую, то пока не отвечал на вопрос «Как стричь?», никто не приступал к работе. А королевское бритье — отдельный кайф. За тот час, пока тебя бреют, можно не только расслабиться, но и выспаться, наверное.

Адрес: ул. Шота Руставели, 33а

тел. 096 171 1171

Бровары, бул. Независимости, 2б

тел. 067 171 1171

ЦирульниК Barbershop, Facebook

Фото: Елена Шовгенюк

Возможно вас заинтересует